KVK AÇIK ONAY METNİ
Sosyal ağda paylaş
KVKK AÇIK RIZA ONAY METNİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE YÖNELİK
 
AÇIK RIZA ONAY METNİ
6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” gereğince,  tarafıma şirket bünyesinde ilgili yasal düzenlemeler ve bu çerçevede sahip olduğum haklar açısından tarafıma bilgi verilmiş olup, tarafıma teslim edilen aydınlatma metnini okudum, inceledim.  İlgili Yasalar kapsamında “AİG TURİZM SEYAHAT KONGRE VE ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.” ne tarafımca sözlü/ yazılı ve/veya elektronik ortamda verilen, kimliğimi belirleyen veya belirlemeye yarayanlar da dahil olmak üzere gerekli kişisel verilerimin, özel nitelikli kişisel verilerimin, sağlık verilerimin “AİG TURİZM SEYAHAT KONGRE VE ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.” tarafından işlenmesine, yapılan iş gereğince hizmetin verilebilmesi ve bu hizmetlerin planlaması amacıyla, ilgili mevzuatlar kapsamında paylaşımın gerekli olduğu diğer kişi ve kuruluşlar ile paylaşılmasına; kişisel veriler, özel nitelikli kişisel veriler, sağlık verilerimin 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanununda” tanımlanan kapsamda aşağıda detayları verilen kişisel ve özel nitelikli kişisel verilerin işlenmesine muvafakat ediyorum.
Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen, kişinin kimliğine dair bilgilerin bulunduğu veriler;
Ad- soyad, T.C. Kimlik numarası, uyruk bilgisi, anne adı – baba adı, doğum yeri, doğum tarihi, cinsiyet gibi bilgileri içeren ehliyet, nüfus cüzdanı ve pasaport gibi belgeler, Adli Sicil Kaydı, Diploma Örneği, Gerekli durumlarda Engelli belgesi, Askerlik Durum belgesi, Sağlık raporu, kan Grubu kartı, Biometrik veri, evli olduğu takdirde evlilik belgesi ile vergi numarası, SGK numarası, kredi kart bilgileri, banka hesap bilgileri,  imza bilgileri, taşıt plakası, eş ve çocukların adı, soyadı, TC kimlik numarası, acil durumlarda ulaşılması talep edilen yakına ait ad, soyad, telefon numarası vb. bilgiler,
Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; İletişim bilgilerinin bulunduğu veriler; Telefon numarası, adres, e-mail adresi, faks numarası, IP adresi gibi bilgiler,
Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen pazarlama verileri içeren alışveriş geçmişi bilgileri, Anket, Çerez kayıtları, Kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler v.b.
Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; Güvenlik ve iş akışı amacı ile Kayıt tutma sureti ile edinilen veriler;
 
 
Fiziksel mekâna girişte, fiziksel mekânın içerisinde kalış sırasında alınan kartlı veya kartsız geçiş sistemi kayıtları ve belgelere ilişkin kişisel veriler; kamera kayıtları ve güvenlik noktasında alınan kayıtlar, şirket aracı kullanımı halinde araç takip sistemi kayıtları, şirket içi bilgisayar kullanımına bağlı erişim logları,
 
Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; “AİG TURİZM SEYAHAT KONGRE VE ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.”  ye yöneltilmiş olan her türlü talep veya şikâyetin alınması ve değerlendirilmesine ilişkin kişisel veriler,
 
“AİG TURİZM SEYAHAT KONGRE VE ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.” tarafından Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında ayrıca web sitesinde bulunan, basılı & elektronik ortamda sunulan veya sms (kısa mesaj) ile iletişim numarası olarak beyan ettiğim gsm numarasına şahsım için gönderilen Aydınlatma Metnini ve haklarımı okudum ve bu kapsamda yukarıda da izah edildiği şekilde kişisel verilerimin “kaydedilmesine, depolanmasına, muhafaza edilmesine, yeniden düzenlenmesine, kanunen bu kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kurumlar ile paylaşılmasını özgür iradem ve sözlü beyan etmiş olduğum onay kodu ile KABUL EDİYORUM.

AÇIK POZİSYONLAR

Müsteri TemsilcisiGenel Nitelikler
  • Tercihen Üniversite mezunu
  • Telefonda etkili iletişim kurabilen
  • İkna ve analiz yeteneğine sahip
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uygun
  • Yoğun ve esnek çalışma temposuna uyum sağlayabilecek
  • İş kalitesini ön planda tutarak hedef odaklı çalışabilen
  • İç motivasyonu yüksek, zaman yönetimi konusunda hassas
  • 7/24 vardiyalı çalışabilecek
  • K.K.T.C Vatandaşı olan ve Kıbrıs'da ikamet eden
  • Askerlik görevini tamamlamış (Erkek adaylar için)
İş Tanımı
  • 7 gün 24 saat hizmet vererek, müşterilerden gelen çağrılara standartlara uygun olarak cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyeti sağlamak.

KİŞİSEL BİLGİLER

Aigtur Turizm alanında deneyimli insan kaynağı sağlayarak personel istihdamı yapma yükünden sizi kurtarır. Projelerimizde bizimle kısa süreli çalışmalar yapmak isterseniz aşağıdaki formu doldurmanız yeterli olacaktır.